ЛИСТОВИЙ/РУЛОННИЙ ХОЛОДНОКАТАНЫЙ ПРОКАТ

Наша компанія МКС Метал пропонує Вашій увазі в наявності та під замовлення листовий/ рулонний холоднокатаний прокат. Завдяки тому, що ми успішно співпрацюємо з найбільшими виробниками металопрокату різних країн (Туреччина, Країни Європи, Індія, Китай) наш Партнер – клієнт має можливість гарантовано отримати різний тип металопрокату в Україні в обумовлені терміни, відповідно до своїх очікувань за якістю, кількістю, на лояльних умовах. Базово ознайомитися з асортиментом можна нижче.

Технологічний процес: листовий / рулонний холоднокатаний прокат-це вторинна форма листового металопрокату, що отримується шляхом прокатки гарячекатаного рулону в цеху холодної прокатки. Лист холоднокатаний технологічно проходить процес травлення, в результаті якого відбувається хімічний процес видалення окалини. Холодна сталь випускається спочатку у вигляді великих довгих рулонів, потім цю сталь нарізають на окремі прямокутні листи.

Технічні характеристики: холоднокатаний лист складається з вуглецевої сталі. Завдяки ряду технологічних обробок, усувається внутрішнє напруження сплаву, значно поліпшується міцність, тому він є високоміцним металом. Іншими явними його характеристиками є гладка, рівна поверхня, відсутні сліди термічного впливу, щільна кристалічна решітка. Також для холоднокатаного листа характерний низький ризик утворення іржі при тривалій експлуатації.

Основні області застосування: технічні характеристики даного виду металопрокату дозволяють використовувати його у виробництві складних металоконструкцій та виробів, він ідеально підходить для гнуття та холодного штампування. Так само холоднокатаний лист використовується в будівництві, машинобудуванні, енергетиці, при виробництві різних деталей, для виробництва автомобільних каркасів, жерстяних банок і коробок, металевого посуду. З нього виготовляються листи для покрівлі, перфоровані листи і багато іншого.
Х/к листи від МКС Метал відрізняються високою якістю поверхні та дуже зручні для зварювання.
Ми пропонуємо наступний асортимент:

Товщина, мм. – від 0,50 до 3,00.
Ширина, мм. – 1000,00-1250,00.
Довжина, мм. – 2000,00-2500,00.
Марки сталі-DC01-dc04.
Країна виробник – Туреччина, Країни Європи, Китай, Індія.

З метою отримати детальну комерційну пропозицію просимо Вас зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Компанія МКС Метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!