ЛИСТОВИЙ / РУЛОННИЙ ПРОКАТ ОЦИНКОВАНИЙ

Наша компанія МКС Метал пропонує Вашій увазі в наявності та під замовлення листовий/ рулонний оцинкований прокат. Завдяки тому, що ми успішно співпрацюємо з найбільшими виробниками металопрокату різних країн (Туреччина, Країни Європи) наш Партнер – клієнт має можливість гарантовано отримати різний тип металопрокату в Україні в обумовлені терміни, відповідно до своїх очікувань за якістю, кількістю, на лояльних умовах. Базово ознайомитися з асортиментом можна нижче.

Технологічний процес: процес виробництва із сталевої заготовки в оцинковані рулони є досить складним і трудомістким, що в результаті впливає на кінцеву вартість даної продукції. У виробництві використовують конструкційні та вуглецеві сталі різних марок. Існує два методи цинкування: гальванічнє та гаряче цинковування. Після цього оцинкована сталь відправляється в додаткову обробку (наприклад, фарбування або нанесення полімерного покриття), або йде безпосередньо замовнику.

Технічні характеристики: листовий / рулонний оцинкований прокат має відмінні характеристики по пластичності та антикорозійним властивостям, простий при механічній обробці. Товщина рулонів буває від 0,25 мм. – 4 мм., ширина рулону може становити від 1000 мм до 3000 мм., цинкове покриття може досягати товщину-до 275 гр/м2., середня вага – до 8-13,7 тонн.

Основні області застосування: даний металопрокат дуже широко використовується: в харчовій, автомобільній промисловості, при виробництві медичного обладнання, побутової техніки, ангарів, бункерів, різного призначення ємностей, профнастилу, для виготовлення вентиляційних систем та іншого.

Ми пропонуємо наступний асортимент:

Товщина, мм. – від 0,30 до 4,00.
Ширина, мм. – 1000,00-1250,00.
Довжина, мм. – 2000,00-2500,00.
Марки сталі – DX51d, S280-490gd Zn100,00-600,00.
Країна виробник-Туреччина, Країни Європи.

З метою отримати детальну комерційну пропозицію просимо Вас зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Компанія МКС Метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!