ТРУБА КРУГЛА ВГП, ЕЛЕКТРОЗВАРНА, БЕЗШОВНА

Наша компанія МКС Метал пропонує Вашій увазі в наявності та під замовлення труби круглі водогазопровідні (ВГП), електрозварні, безшовні. Завдяки тому, що ми успішно співпрацюємо з найбільшими виробниками металопрокату різних країн (Туреччина, Країни Європи) наш Партнер – клієнт має можливість гарантовано отримати різний тип металопрокату в Україні в обумовлені терміни, відповідно до своїх очікувань за якістю, кількістю, на лояльних умовах.

МКС Метал пропонує дану продукцію згідно EN аналогу ДСТУ. Розмірна лінійка достатня широка: по товщині – до 16 мм., по ширині стінок – 406 мм, 508 мм., марки стали S235, S 275, S355, S450, Е295-360. Базово ознайомитися з асортиментом можна нижче. З метою отримати детальну комерційну пропозицію просимо Вас зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Водогазопровідні труби (ВГП) – є особливо міцними та стійкими до зносу. Дані вироби використовують для створення трубопроводів води та газу різного масштабу (від побутового до магістрального рівня). З технічних особливостей даної продукції можна відзначити відсутність деформації під впливом високих і низьких температур; дані труби можуть бути використані в напірних мережах, так як їх межа внутрішнього тиску дозволяє це; середовища в трубах ВГП досить довго зберігають необхідну температуру; мають особливу герметичність.

Електрозварні труби– це металовироби в круглому або квадратному січенні з поздовжнім або спіралевидним швом, який йде по всій довжині прокату. Їх виробляють з штрипсів або листового прокату. Існує чотири види даної продукції: прямошовні труби – сталеві смуги зварюються протилежними кінцями електродуговим або високоточним зварюванням; спиралешовні – шов проходить спіраллю по всій поверхні виробу та є найбільш надійним; водогазопровідні – використовуються заготовки з вуглецевих сплавів; профільні – виробляються з полімерних матеріалів і різних сталей. Електрозварні труби використовуються в будівництві, при прокладанні трубопроводів, виготовленні трубних деталей, меблів, перил, огорож, воріт та інших металоконструкцій.

Безшовна труба – представляє з себе цілісний циліндричний виріб без зварних швів, що забезпечує даному прокату високу міцність, можливість експлуатувати його в побуті та в промисловості, в тому числі в інженерних системах з хімічно активними речовинами. Виготовляється двома способами: гарячим деформуванням і холодним катанням. Холоднодеформовані труби відрізняються від гарячодеформованих винятковою точністю виконання, відсутністю механічних пошкоджень на поверхні. Застосовують у: військовій, оборонній промисловості, авіації, суднобудуванні, вугільній, нафтопереробній, газодобувній галузях, машинобудуванні, при будівництві газо – та водопровідних комплексів.

Компанія МКС Метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!