АРМАТУРНА СІТКА

Компанія МКС Метал пропонує Вашій увазі арматурну сітку, арматурні буро-наливні каркаси, 3Д каркаси. Завдяки нашому щільному співробітництву з деякими українськими підприємствами, ми маємо можливість оперативно за конкурентними цінами надати вам вищевказану продукцію в будь-яку точку України. Дана продукція поставляється з такими параметрами:
Діаметр арматури – від 5,00 мм. до 16 мм.
Ширина та довжина карти залежить від технічного завдання.
Марки сталі-А400с, А500с, А240.
Базово ознайомитися з даним видом продукції можна нижче.

Існує два види арматурних каркасів за формою: плоскі та просторові.

Плоскі арматурні сітки – це затребуваний продукт на ринку, один з найпопулярніших армуючих матеріалів. Являє собою зварні конструкції з прутів арматури та рифленого дроту. Завдяки армуючої сітці бетонна конструкція стає монолітною, що дозволяє витримувати значні навантаження, в тому числі на розтяг при згині.
Існує легка сітка, виробляється з арматурних прутів діаметром від 4 мм. до 12 мм., і важка сітка – з прутів діаметром від 12 мм. – 40 мм. Діаметр клітинок при цьому може бути від 50 до 250 мм. По розміщенню стрижнів сітки діляться на арматурні каркаси з односпрямованої робочої арматурою, розташованої в поздовжній або в поперечному перерізі; та каркаси з робочої арматури, яка розташована в двох напрямках.

Просторові арматурні каркаси – це арматурні двомірні решітки, які завдяки перпендикулярному розташуванню один до одного утворюють об’ємну конструкцію. У деяких випадках решітки можуть бути розміщені під кутом один до одного, формуючи таким чином багатогранник. Дані конструкції, залежно від способу виготовлення та ступеня міцності діляться на кілька підвидів. За принципом з’єднання поясів зі сполучною їх елементом (стрижнями решітки, хомутами та ін.) можна їх розділити наступним чином: зварні каркаси, виконані контактним зварюванням і в’язані каркаси, виконані за допомогою обв’язування дротом. Об’ємні або просторовий каркаси з арматури-це складна тривимірна конструкція, яка незамінна при заливці масивних залізобетонних монолітів або виробництві залізо-бетонних виробів. Дана продукція застосовується для армування лінійних і площинних конструкцій, наприклад: фундаментів, балок і перекриттів, несучих стін, дверних і віконних прорізів. У більшості випадках продукція має прямокутнє січення, але може мати також трикутне або ще більш складне січення. Бувають: для плит, стрічкові, свайні каркаси.

Свайний каркас є окремим напрямком, виконується на автоматичному обладнанні та являє собою міцну циліндричну структуру каркаса, сформовану способом навивання арматури по спіралі навколо стрижнів, а саме: на поздовжні, закріплені по колу рифлені стрижні по спіралі намотують арматурний дріт і одночасно його приварюють. Ширина кола може становити від 200 мм до 1 метра. Діаметр стрижнів арматурного каркасу та поперечного дроту по спіралі, розмір клітинки розраховують індивідуально та залежить від навантаження на фундамент.

Компанія МКС Метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!