РЕШІТКОВИЙ ОЦИНКОВАНИЙ НАСТИЛ

МКС Метал пропонує Вашій увазі в наявності та під замовлення решітковий оцинкований настил високої якості. Ми є офіційним дилером українського заводу – виробника решіткового настилу-компанії ZRN, який разом з нами входить в нашу групу промислових підприємств. Завдяки даному міцному взаємозв’язку, ми маємо можливість оперативно (в порядку пріоритетності) на вигідних умовах пропонувати своєму клієнту цю продукцію.

Технологічний процес: решітковий настил- це виріб виконується або з нержавіючого металу, або зі звичайної сталі, яка потім обов’язково проходить гаряче цинкування. Продукт являє собою решітку з різним масштабом клітинок. Складається з несучих і зв’язуючих смужок сталі, з’єднаних між собою за допомогою контактного зварювання або пресування під тиском близько 1000 кН.

Технічні характеристики: дана продукція витримує досить високі статичні та динамічні навантаження, є довговічною, має низьку вагу, стійка до корозії та ультрафіолету.

Основні області застосування: решітковий оцинкований настил широко застосовуються в наступних областях: в промисловості, в будівництві, при виготовленні майданчиків обслуговування, в якості підлоги на мостах і переходах, як дизайнерське рішення для благоустрою території.

Ми пропонуємо наступний асортимент:
Товщина, мм. – товщина стінок несучих смуг становить 2,0 -3,0 -4,0 мм., залежно від запиту.
Ширина, мм. – індивідуально, залежно від запиту по навантаженню на конструкцію та від креслення.
Довжина, мм. – індивідуально, залежно від запиту по навантаженню на конструкцію та від креслення.
Марки сталі – S235jr, S355jr.
Країна виробник – Україна.

З метою отримати детальну комерційну пропозицію просимо Вас зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Компанія МКС метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!