ЛИСТОВИЙ / РУЛОННИЙ ГАРЯЧЕКАТАНИЙ ПРОКАТ

Наша компанія МКС Метал пропонує Вашій увазі в наявності та під замовлення листовий/ рулонний гарячекатаний прокат. Завдяки тому, що ми успішно співпрацюємо з найбільшими виробниками металопрокату різних країн (Туреччина, Країни Європи, Індія, Китай) наш Партнер – клієнт має можливість гарантовано отримати різний тип металопрокату в Україні в обумовлені терміни, відповідно до своїх очікувань за якістю, кількістю, на лояльних умовах. Базово ознайомитися з асортиментом можна нижче.

Технологічний процес: гарячекатані листи – це великі плоскі металеві смуги, які для зручності упаковують в промислові мотки. Виробляються із звичайної, легколегованої сталі та виготовляються з слябів, які мають вигляд досить великих плит товщиною від 75 до 600 мм. з шириною 2-5 м.
Під час нагрівання заготовки-сляба утворюється окалина, а також велика кількість гару і сміття які осідають на поверхні гарячекатаного прокату. Механічно можливо позбутися тільки від частини окалини, решта залишається незмінним. Це одна з основних відмінностей гарячекатаного від холоднокатаного прокату.

Технічні характеристики: Гарячий прокат має не дуже приємний зовнішній вигляд, тому його рідко використовують для зовнішнього облицювання. Технологія виробництва гарячекатаного виробу є грубою, тому з її допомогою можна отримати смуги товщиною не менше 2 мм. (для порівняння х/к лист може мати товщину 0,35 мм.) це обмеження існує через особливості розширення металів при нагріванні. З позитивних моментів для виготовлення однієї гарячекатаної смуги потрібно мінімум часу та обладнання, тому вартість такого металопрокату буде нижче, ніж холоднокатаного. Існують наступні параметри г/к листа:
• По товщині: тонколиста – 0,4 – 4 мм., товстолистий 4-160 мм.
• По точності розмірів: підвищена точність – клас А, звичайна – клас Б.
• По виду обробки кромки: необрізна кромка – НО, обрізна кромка – О.
• По точності площині аркуша: дуже висока – ПО, висока – ПВ, поліпшена – ПУ, нормальна – ПН.

Основні області застосування: технічні характеристики даного виду металопрокату дозволяють використовувати його у виробництві деталей і складних конструкцій, до яких не пред’являються жорсткі або високі вимоги щодо зовнішнього вигляду. Особливо затребуваний він в будівництві при виробництві металоконструкцій, може використовуватися в якості стінового і покрівельного матеріалу, широко застосовується при виготовленні павільйонів і складів. Також даний металопрокат призначений для виготовлення труб, швелерів, куточків. У ньому зацікавлені такі галузі, як машино – та приладобудування. З нього виготовляють деталі автомобілів, паровозів, пароплавів, запчастини для військової техніки, підземні труби, навісні конструкція для промислових цехів і багато іншого. Велика область застосування пояснюється його прекрасними експлуатаційними властивостями.

Ми пропонуємо наступний асортимент:

Товщина, мм. – від 1,50 до 100,00.
Ширина, мм. – 1000,00 – 1250,00 – 1500,00 – 2000,00 – або індивідуальний розмір, відповідно до запиту.
Довжина, мм. – індивідуальний розмір, згідно запиту, максимально 12000,00.
Марки сталі – S235, S275, S355, S420, S490, S620, S690, P265, P355, 30MnB5, Boron 27 та інші, згідно з запитом на поставку.
Країна виробник – Туреччина, країни Європи, Індія, Китай.

З метою отримати детальне комерційну пропозицію просимо Вас зв’язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.
Компанія МКС Метал завжди налаштована на виконання будь-якого замовлення, саме тому наша професійна команда докладає для цього колосальні зусилля.

Ваше завдання – є Наше завдання!